Investeren met de zekerheid
van vastgoed

7 tot 13.5% rendement per investering

De voordelen voor u
als investeerder

Na jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt bundelden vastgoedinvesteerders, fiscaal-juristen en online experts hun ervaring in Upgrado. 

  • Overzichtelijk platform met helder inzicht
  • Voortgang renovatie altijd inzichtelijk
  • Altijd op de hoogte van het laatste aanbod

Investeerders in vastgoed

Vastgoed is al jarenlang een van de beste investeringsmogelijkheden die er zijn, met een interessante woningmarkt en een goed vooruitzicht op rendement. Maar de huizenmarkt is vrij gesloten. Upgrado wil deze markt openbreken en partijen de mogelijkheid bieden te investeren in onroerend goed. Door te investeren in de renovatie van een huis van een particulier, is je risico erg beperkt en pluk je snel de vruchten.

Met een gemiddelde doorlooptijd van 9 tot 12 maanden is investeren in een woning via Upgrado heel goed te overzien. Daarmee behoud je kapitaal zijn flexibiliteit en ontvang je op korte termijn een interessant rendement.

We informeren je graag verder over de mogelijkheden om in onroerend goed te investeren via Upgrado. Of bekijk ons aanbod en zie direct of er een interessant project voor je tussen zit.

Zo werkt het

Ben je een succesvol ondernemer die een deel van zijn kapitaal wil investeren in onroerend goed? Ben je een ervaren belegger in vastgoed? Of ben je gepensioneerd en op zoek naar interessante investeringsprojecten?

Dan kan Upgrado een interessante optie voor je zijn.

Bekijk het aanbod

U bekijkt op onze website ons aanbod en kiest een object. Staat er geen object te koop? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief.

Financiële analyse

Onze financiële medewerker neemt contact met u op en neemt uw positie door.

Done deal

Alles ok? Dan sluiten we de deal en gaan wij aan de slag!

Renovatie

Het huis krijgt een flinke opfrisbeurt en wordt afgeleverd.

Meerwaarde

U ontvangt uw inleg + uw deel van de extra gerealiseerde meerwaarde!

Upgrado gaat de
landsgrenzen over

Upgrado kijkt verder dan de landsgrenzen. We zijn al actief in o.a. Antwerpen en binnekort ook in Barcelona.

Veelgestelde vragen

Upgrado laat huiseigenaren en investeerders profiteren. Upgrado is de plek waar je op een toegankelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kan investeren in vastgoed. Upgrado zorgt voor verduurzaming van de woningmarkt gecombineerd met een aantrekkelijk rendement.

Op dit moment kunnen inwoners van Nederland en België zich aanmelden om te investeren via Upgrado. Investeerders dienen ten minste 18 jaar oud te zijn en doorlopen ieder een korte verificatie voor men kan investeren op het platform.

U kunt u eenvoudig aanmelden door op de knop ‘account aanmaken’ te drukken. Het openen en in gebruik nemen van een Upgrado account is 100% gratis en duurt maar een paar minuten.

U zal worden uitbetaald via dezelfde betaalwijze als uw oorspronkelijke storting op het platform. Het moment van uitbetalen is afhankelijk van de afgesproken looptijd van de investering.

Op dit moment worden er projecten aangeboden en gerealiseerd in regio van Antwerpen en Barcelona. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het actuele aanbod.

De gemiddelde looptijd van een investering bedraagt 12 tot 24 maanden.

Alle overeenkomsten zoals huurcontracten en de hypotheek worden aangegaan door Upgrado BV. U bent op deze manier geen wettelijk eigenaar en dus ook niet aansprakelijk voor iets dat met of in de woning gebeurt.

Na de aankoop van de woning door Upgrado vindt de overdracht van de woning plaats en zal de renovatie zo spoedig mogelijk van start gaan. Tijdens de renovatie zullen bouwupdates op het platform beschikbaar zijn onder het kopje ‘Mijn investering(en)’ binnen de login omgeving. Na de oplevering van de woning zal de winstdeling plaatsvinden afhankelijk van de investeringsvoorwaarden.