Waarom investeren
met Upgrado?

Investeren met Upgrado is niet alleen laagdrempelig maar ook zonder gedoe.

Transparant, met korte looptijd

Investeerders geven ons gemiddeld een 8,5 

Laagdrempelig, 
zonder gedoe

Investeren met Upgrado is niet alleen laagdrempelig maar ook zonder gedoe

Geen onverwachte onderhoudskosten

Geen onverwachte onderhoudskosten, wan betalende huurders of leegstand

Zekerheid voor je investering

Upgrado biedt zekerheid voor je investering met een vast rendement, geen schommelende koersen, eindeloze looptijden of verborgen kosten

Waarom kiezen voor Upgrado in plaats van andere mogelijkheden?

Sparen?

Veilig maar zonde

Sparen is weliswaar een van de veiligste manieren om je geld te bewaren. Zo is er geen schommelende koers, wordt je geld tot €100.000 beschermd door de overheid en kun je het altijd opnemen. Echter staat je geld stil, sterker nog, door de inflatie, en zeker met de huidige recordhoogtes wordt je geld jaarlijks véél minder waard.
€10.000 op de spaarrekening hebben staan is na 20 jaar zelfs nog maar €1.213 waard.

  • Spaargeld staat stil
  • Door de inflatie wordt je geld jaarlijks véél minder waard

De beurs?

Kansrijk maar risicovol

Beleggen in aandelen is een van de manieren om vermogen te laten groeien. Historisch gezien behalen Nederlandse aandelen sinds 1900 gecorrigeerd voor inflatie 5% rendement. Beleggen in aandelen brengt echter ook veel risico’s met zich mee. Niet alleen schommelt de koers van minuut tot minuut, de verliezen kunnen ook enorm zijn. In 2008 lag deze grootste koersdaling zelfs op -37%, vergeleken met de huizenprijzen die daalden met -21%.

  • Beleggen brengt veel risico’s met zich mee
  • Kans op enorme verliezen

Vastgoedverhuur?

Onzeker en gedoe

Vastgoed is dan wel minder volatiel, het kan alsnog een hoop onzekerheid en gedoe opleveren. Kies je er bijvoorbeeld voor om zelf een woning aan te schaffen voor de verhuur heb je tal van extra zaken waar je mee te maken krijgt. Wan betalende huurders, onverwacht onderhoud, leegstand etc. Geef je dit uit handen aan een extern beheerpartij snijdt dit enorm in je rendement en ook concurrerende partijen waar je zonder een eigen pand in verhuur panden kunt investeren beloven gouden bergen zonder deze risico’s weg te kunnen nemen.

  • Kans op wan betalende huurders, onverwacht onderhoud, leegstand
  • Geen maximaal rendement

Upgrado biedt wel zekerheid!

Ben je een succesvol ondernemer die een deel van zijn kapitaal wil investeren in onroerend goed? Ben je een ervaren belegger in vastgoed? Of ben je gepensioneerd en op zoek naar interessante investeringsprojecten? Dan kan Upgrado een interessante optie voor je zijn.

Vast rendement

Een aantrekkelijk vast rendement ongeacht de votiliteit in de markt.

Verduurzamen woningen

Duurzame woningen worden sneller verkocht en kennen een hogere waarde.

Korte doorlooptijd

De gemiddelde looptijd van een project is 13 maanden.

Bouwupdates

Gedurende de renovatie ontvang je bouwupdates van de bouwbegeleider.

Hoeveel kost het jou om geld op de bank te laten staan?

Sparen of beleggen? Bekijk de verschillen¹. Met Upgrado maak je gegarandeerd een veel beter rendement.

¹ Koopkracht van spaargeld gebaseerd op een inflatieraming van 8,7% in 2022

Veelgestelde vragen

Upgrado laat huiseigenaren en investeerders profiteren. Upgrado is de plek waar je op een toegankelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kan investeren in vastgoed. Upgrado zorgt voor verduurzaming van de woningmarkt gecombineerd met een aantrekkelijk rendement.

Op dit moment hebben woningen een enorme impact op het energieverbruik wereldwijd. En dat geldt ook voor de steden waar Upgrado actief is.
Wij hebben niet de illusie dat we het wereldwijde probleem alleen op gaan lossen, maar wij willen er wel aan bijdragen. Wij zien een kans om bij de renovatie van een woning flinke verbeteringen ten aanzien van de duurzaamheid door te voeren. Denk hierbij aan isolatie, materiaalkeuze en andere aanpassingen aan de woning.
Hierdoor worden verouderde woningen aantrekkelijker voor toekomstige, nieuwe bewoners en kunnen investeerders én de oud-eigenaren profiteren van een mooi rendement.

Upgrado is er voor huiseigenaren die hun woning willen verkopen en investeerders die kansen zien.

U kunt contact opnemen via het contactformulier, info@upgrado.com of +31 73 2020 050

U kunt gebruik maken van iDeal of je credit/debit kaart. Neem voor directe overschrijvingen direct contact op met Upgrado.

Bij het kopen en renoveren van een woning komt meer kijken dan alleen het betalen van de aankoopprijs. Zo dient er rekening gehouden te worden met overdrachtsbelasting, notaris- en makelaarskosten. Deze kosten worden meegerekend in het totale funding bedrag.